Alphadent – зъболекарски услуги в град Русе

Alphadent- новаторска концепция за зъболечение.

Да решим всеки проблем свързан със здравето на зъбите и устната кухина – това е само началото. Да съхраним трайно това здраве в годините – за комфорта и самочувствието на нашите пациенти – това е същинската задача на модерното зъболечение.

Д-р Илия Дамянов завършил е Медицински университет гр. София през 1986 г. Специалист по Обща и Протетична дентална медицина. Посещава следдипломни курсове и лекции по терапия, протетика, ендодонтия и имплантология. Лекар по дентална медицина за 2010 г.

 


Услуги

LiteTouch™ Er:YAG дентален лазер за твърди и меки тъкани

iteTouch™ е отговорът на ограниченията, създавани от конвенционалните лазери. Те използват оптични влакна за проводници, което води до значителни загуби на енергия при преминаването на лазерния лъч през тях. Системата LiteTouch™ използва ново поколение лазер Er:YAG. Благодарение на неговия уникален дизайн, мощната енергия се генерира в самия LiteTouch™ накрайник, което предпазва от загуба на енергия и позволява широк спектър от процедури както на твърди, така и на меки тъкани.Технологията Laser-in-Handpiece™ на LiteTouch™ представя нов етап в лазерното лечение. През свързващия кабел се доставят само вода и електричество за захранването на лазера. В същото време лазерната енергия се генерира в долната част на накрайника, което позволява да се използва много по-голямо количество от нея отколкото досега.Нова концепция за лазерно лечение.
Телефон:

082/565 618
0885 513 203

Адрес:

ул. Борисова 40 A

Кабинетът работи със
Здравната каса

Работи с Нацонална здравноосигурителна каса