д-р Дориана Енчева стоматолог-хирург

    Това е първият частен кабинет по обща дентална практика в град Русе. През годините различни генерации във фамилиите се лекуват в него. Всички стандартни лечебни процедури на зъбите се извършват с най-съвременни технологии и материали.

   За ортопедичното лечение – изработване на протези, мостове и други специални конструкции, Д-р Енчева работи в екип с най-добрите зъботехнични лаборатории. Важно условие е присъстването на зъботехника в кабинета при естетичното възстановяване на съзъбието. Предимство на кабинета е специализираната хирургична насоченост. Д-р Енчева е доказан дентален хирург в гр. Русе и работи като такъв по здравната каса с направления

   В кабинета на Д-р Енчева, пациентите се чувстват уютно и спокойно, защото са уверени в безболезното и високо професионално обслужване. Това е първият частен кабинет по обща дентална практика в гр. Русе. През годините различни генерации във фамилиите се лекуват в него. Всички стандартни лечебни процедури на зъбите се извършват с най-съвременни технологии и материали.


Услуги

  • За ортопедичното лечение - изработване на протези, мостове и други специални конструкции, Д-р Енчева работи в екип с най-добрите зъботехнични лаборатории. Важно условие е присъстването на зъботехника в кабинета при естетичното възстановяване на съзъбието. За отделните възрастови групи Д-р Енчева Работи с Отстъпка:

    • При децата - поставя абсолютно безплатно силанти -хита в съвременната противокариесна профилактика.
    • При здравноосигурени пациенти над 18 годишна вързаст - здравната каса покрива намален преглед и две процедури. При необходимост те получават и трета, процедура на цена на здравната каса.
  • Кабинетът работи със здравната каса с предварително записани часове. Екипът държи на точността и пациентите не чакат. Важна процедура за вашата усмивка е избелването.  В кабинета се предлага избелване и цялостно почистване с ултразвук на зъбен камък за 150 лв. т.е. плаща се само избелването, а почистването на зъбния камък е  безплатно!
  • Предимство на кабинета е специализираната хирургична насоченост. Д-р Енчева е доказан дентален хирург в гр. Русе и работи като такъв по здравната каса с направления.  Пациентите получават високо професионална хирургическа помощ без да чакат през всички делнични дни от 13:30 до 19:00 часа. Събота и неделя - след обяд Д-р Енчева приема по спешност за хирургична дейност (без здравната каса) след предварителен контакт по телефона.Телефон:

082/831 713
0888 905 055

Адрес:

ул. “Стефан Стамболов” 1

Кабинетът работи със
Здравната каса

Работи с Нацонална здравноосигурителна каса