“Доктор Деян СЛАВОВ – Кабинети по дентална медицина”

Д-р Деян Славов е дипломиран магистър по дентална медицина към Факултет по дентална медицина на Медицински Университет – гр. София. Работи в областта на протетичната дентална медицина, естетичните възстановявания и имплантологията. Участвал е в много следдипломни квалификационни курсове в различни области.

Доктор СЛАВОВ Кабинети по дентална медицина работят на свободен прием и по договор със НЗК.


Услуги

 • Естетично зъбопротезиране

- керамични фасети
- керамични инлеи
- керамични корони
- керамични мостове
- металокерамични корони и мостове
- фотополимерни фасети
- фотополимерни инлеи
- зъбни украшения
- еластични протези - валпласт и полиан
- zx27 - протезиране на стъклени опор

 • "Електронен доктор"
  Нов минимално инванзивен метод за лечение, създаден с цел да помогне на пациентите да запазят зъбите си за възможно най-дълго.
  Лош дъх, кървящи венци, разклатени зъби. Пародонтитът е инфекциозно заболяване, причинено от бактериите в зъбната плака, "подпомогнати" от действието на зъбния камък.
  Лечението на пародонтита обикновено започва, когато усложненията са настъпили. За да излекуваме пародонтитa, а не само симптомите му, ние използваме патентован метод за регенериране на костната тъкан. Причините за пародонтит се лекуват чрез цялостен и минимално инванзивен метод и използването на високо технологични професионални уреди за премахване на зъбен камък и почистване на засегнатите области.
  Апаратът облъчва клетките на организма така, че те се "скупчват" около увредените тъкани и започват да "попълват" липсващите клетки на костната тъкан и венците. Регенериращият метод "Електронен Доктор" е в основата на нашето лечение
 • Зъбни импланти
  Едно от основните направления по които се работи в "Доктор Славов - Кабинети по дентална медицина" са зъбните импланти. Зъбните импланти заместват липсващ зъб или група от зъби. Те се използуват за основа за неснемаеми протезни конструкции, коронки или мостове и като база за закрепяне на подвижни протези.
 • Дигитален рентген за зъбни снимки
 • За извършване на дигитални секторни дентографии и провеждане на точно и бърза диганостика в „Доктор Славов Кабинети по денатлна медицина” се използва съвременен дигитален рентген за зъбни снимки, при който образа се получава не на класическия фото-филм, а посредством чуствутелен към рентгеновите лъчи сензор.
 • Избелване
  В „Доктор Славов – Кабинети по дентална медицина” се извършва избелване на зъби професионално в клинични условия, което е гаранция за постигане на желания резултат.
 • Ултразвук и лазертерапия
  В „Доктор Славов – Кабинети по дентална медицина” нашите висококвалифицирани специалисти извършват и едни от най-съвременните и модерни процедури с ултразвук и лазер терапия.
 • Кредит Дентална Грижа
  Кредит Дентална Грижа има за цел да Ви помогне за по-добро дентално здраве.Тази нова услуга прави достъпна естетичната дентална грижа за всеки.Все повече клиенти се интересуват от добро дентално здраве, но основната им пречка е финансирането. Ние Ви предлагаме възможността да осигурим финансиране за следните материали с прилежащи към тях манипулации:
  -Поставяне на зъбни импланти;
  -Поставяне на зъбни протези:
  -Поставяне на керамични фасети;
  -Поставяне на зъбни коронки и мостове.
  Бърз кредит за дентални услуги.Одобрение до 30 минути.Срок на плащане от 3 до 48 месеца. С новата услуга, всеки който желае може да получи своята индивидуална оферта на място. Размерът на отпуснатите средства за зъболечение може да варира от 150 до 10 000лв.Телефон:

082/ 524 300
0888 610 300

Адрес:

ул. Борисова No 65

Кабинетът работи със
Здравната каса

Работи с Нацонална здравноосигурителна каса